Mælkechokolade

Mælkechokolade er den mest almindeligt spiste chokoladetype i Danmark. Den bliver fremstillet ved at tilføje mælkepulver under produktionen, da det ikke er muligt at tilføje væsker til chokolade. I USA kræves et minimum af 10% af kakaolikør for at man må kalde det mælkechokolade og i EU kræves en minimum af totalt kakao tørstof og kakao smør på 25% for at man må kalde det mælkechokolade.

Sortér efter:
Vis:
Sale
Brun Farin Mørk Mælkechokolade m/ Pistacienødder

Brun Farin Mørk Mælkechokolade m/ Pistacienødder

kr. 50.00

kr. 40.00

Denne bar er lavet som et forsøg for at se om det er muligt at brug brun farin som sukker i en chokoladebar, og jeg må sige at det er uden tvivl en fantastisk mulighed.Med kombinationen af en mørk mæl..
Sale
Cortado Kaffechokolade 55%

Cortado Kaffechokolade 55%

kr. 40.00

kr. 32.00

Cortado er en stærk kop kaffe med både sukker og fløde. Jeg har lavet en bar som afspejler det samme. Cremet, kraftig mellemristet kaffesmag, sød og så en fantastisk kakaobønne fra Grenada.Kaffebønner..
Sale
60% mørk kokosmælkechokolade

Mørk kokosmælkechokolade 60%

kr. 40.00

kr. 32.00

Mange mennesker kan godt lide mælkechokolade, men har ikke muligheden for at spise den pga. f.eks. laktoseintollerans eller diætbegræsninger som gør at man ikke må spise ting som har animalskeprodukte..
Sale
Mørk mælkechokolade 55%

Mørk mælkechokolade 55%

kr. 40.00

kr. 32.00

Det bedste fra begge verdener. Kraftig klassisk chokoladesmag, noter af blomster, nødder, frugt og cremet rundhed fra mælken.I sommeren 2017 vandt denne bar bronze i kategorien Dark Milk til Academy o..
Sale
Mørk mælkechokolade 65%

Mørk mælkechokolade 65%

kr. 40.00

kr. 32.00

En bar laver med en fantastisk kakaobønne fra Madagascar med en syrlighed, en kraftig frugtighed og noter af friske urter. Paret med mælken er det en bar som kan leve op til en mørk chokolade i kakaos..
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)