Mælkechokolade

Mælkechokolade er den mest almindeligt spiste chokoladetype i Danmark. Den bliver fremstillet ved at tilføje mælkepulver under produktionen, da det ikke er muligt at tilføje væsker til chokolade. I USA kræves et minimum af 10% af kakaolikør for at man må kalde det mælkechokolade og i EU kræves en minimum af totalt kakao tørstof og kakao smør på 25% for at man må kalde det mælkechokolade.

Sortér efter:
Vis:

Cortado Kaffechokolade 55%

kr. 40.00
Cortado er en stærk kop kaffe med både sukker og fløde. Jeg har lavet en bar som afspejler det samme..

Mørk kokosmælkechokolade 60%

kr. 40.00
Mange mennesker kan godt lide mælkechokolade, men har ikke muligheden for at spise den pga. f.eks. l..

Mørk mælkechokolade 55%

kr. 40.00
Det bedste fra begge verdener. Kraftig klassisk chokoladesmag, noter af blomster, nødder, frugt og c..
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)