Hvid chokolade

Hvid chokolade er teknisk set ikke chokolade da den kun indholder den ene halvdel af kakaobønnen, nemlig kakaosmørret, som er et fedtstof. Ud over kakaosmørret tilsættes sukker og mælkepulver. For at det må kaldes hvid chokolade skal der være mindst 20% kakaosmør, 3.5% mælkepulver og højst 55% sukker.

Sortér efter:
Vis:
Sale
Karamelliseret hvid chokolade med flagesalt 35%

Karamelliseret hvid chokolade med flagesalt 35%

kr. 40.00

kr. 32.00

Først laver vi en hvid chokolade, så ryger den i ovnen indtil sukkeret og mælken i den hvide chokolade er karamelliseret. Til sidst tilsætter vi så salt som kværnes for at fordele salt smagen i hele c..
Sale
Risalamande bar 35%

Risalamande bar 35%

kr. 50.00

kr. 40.00

Denne bar er et lille spil på den klassiske danske juledessert Risalamande.Baren er lavet af 35% hvid chokolade og indeholder vanillekorn, knasende puffede ris, søde tørrede kirsebær og lækre hakkede ..
Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)