Hvid chokolade

Hvid chokolade er teknisk set ikke chokolade da den kun indholder den ene halvdel af kakaobønnen, nemlig kakaosmørret, som er et fedtstof. Ud over kakaosmørret tilsættes sukker og mælkepulver. For at det må kaldes hvid chokolade skal der være mindst 20% kakaosmør, 3.5% mælkepulver og højst 55% sukker.

Sortér efter:
Vis:

Hvid chokoladebar med knuste hjemmebagte gingerbread cookies 35%

kr. 50.00
En lækker hvid chokoladebar lavet af kakaosmør fra Madagascar, på bagsiden er drysset hjemmebagte kn..

Karamelliseret hvid chokolade med flagesalt 35%

kr. 40.00
Først laver vi en hvid chokolade, så ryger den i ovnen indtil sukkeret og mælken i den hvide chokola..

Risalamande bar 35%

kr. 50.00
Denne bar er et lille spil på den klassiske danske juledessert Risalamande.Baren er lavet af 35% hvi..
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)