Sortér efter:
Vis:

Adventskalender 2018 - LIMITED EDITION

kr. 250.00
Dette er den perfekte gave til chokoladeelskeren. Fire chokoladebarer udviklet specielt til julen 2018.De fire barer i kalenderen er som følger:55% "gløgg" mørk mælkechokolade med sultana rosiner og m..

Brun Farin Mørk Mælkechokolade m/ Pistacienødder

kr. 50.00
Denne bar er lavet som et forsøg for at se om det er muligt at brug brun farin som sukker i en chokoladebar, og jeg må sige at det er uden tvivl en fantastisk mulighed.Med kombinationen af en mørk mæl..

Karamelliseret hvid chokolade med flagesalt 35%

kr. 40.00
Først laver vi en hvid chokolade, så ryger den i ovnen indtil sukkeret og mælken i den hvide chokolade er karamelliseret. Til sidst tilsætter vi så salt som kværnes for at fordele salt smagen i hele c..

Mørk chokolade 85%

kr. 40.00
En mørk og intens bar hvor man virkelig kan smage hvad de forskellige kakaobønner har at byde på.Jeg laver den med to forskellige bønner fra forskellige steder i verden som giver en nærmest diametral ..

Mørk muscovado chocolade 70%

kr. 40.00
En virkelig cremet chokolade med en mild frugtighed, en kraftig smag af skovbær og noter af citrus og lakrids kombineret med lys kaffe. Alle ingredienser er økologiske undtagen kakaosmørret.Baren vej..

Mørk mælkechokolade 55%

kr. 40.00
Det bedste fra begge verdener. Kraftig klassisk chokoladesmag, noter af blomster, nødder, frugt og cremet rundhed fra mælken.I sommeren 2017 vandt denne bar bronze i kategorien Dark Milk til Academy o..

Mørk mælkechokolade 65%

kr. 40.00
En bar laver med en fantastisk kakaobønne fra Madagascar med en syrlighed, en kraftig frugtighed og noter af friske urter. Paret med mælken er det en bar som kan leve op til en mørk chokolade i kakaos..
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)